Nu var det ett tags sen jag skrev här och det har ju hänt en del sen sist…

Föra veckan så hade Adecco höstträff, först hade de vinprovning. Det var roligt, jag har aldrig varit på en sån tidigare och det var kul att prova lite nya sorter och lära sig lite om lukt, smak osv. Vi fick prova 4 viner totalt. Först ett vitt (6587, Vida Organica), det var faktiskt väldigt gott, trots den höga alkoholhalten, ett plus i kanten att det är ekologiskt. Nästa vin var också vitt (5244, Gustave Lorentz) och det var också gott! Nummer tre var ett rött (6516, MontGras), det var väldigt sträft och rökigt, passade inte mig i smaken. Och det sista var också rött (22996, Porcupine Ridge) det var ganska likt det andra röda men var lite mildare och det blev godare när jag smakade på det tillsammans med maten. Men det var en trevlig kväll iallafall och nu vet jag vad jag ska köpa för vin nästa gång jag ska ha det 🙂