Idag har vi varit till veterinären med Mozart & Lucky för att vi misstänkte öronskabb. Det visade sig att båda hade det. fast alla djuren här hemma hade det, men vi tog inte med alla, utan det räckte med en hund o en katt. Så nu har vi tvättat öron på alla och de har fått stronghold droppar i nacken. Lucky fick ävenörondroppar mot öroninflammation. Jag hoppas skabben försvinner och att alla djuren blir friska.
Idag har jag beställt nytt foder, till katterna ska vi prova Oliver’s och till hundarna Orijen, jag hoppas det blir bra smiley De har ju höjt priserna på Royal canin som de fått förut och dessa blev både billigare och så ska de vara bättre.
Idag har Mozart flyttat till Louise, Inger & Stefan, där får han bo med sin morbror Cornelius och Lakrits. Hoppas han kommer trivas. Känns tomt här hemma nu, men Maya verkar inte bry sig så mycket iaf. Mysak flyttade till Ulla & lennart i söndags.
men nu kan jag köpa lite nya krukväxter som inga kattungar kommer vara på smiley