I lördags var vi på hundutställning i Askerund, denna gång var den en special utställning som Cavaliersällskapet anordnade. Ca 100 cavalierer var anmälda, lite mer än de andra vi varit på.
Det var jag, Marcus & Malou som åkte. Tyvärr hade det regnat en hel del under natten, så det var väldigt blöt i gräset. Men vi hade ett par timmar på oss till det var vår tur, så hundarna hann torka och så iaf =) Bonzo fick en etta i Unghundsklassen, men i konkurrensen blev han inte placerad, det är ju bara 5 spm blir placerade och de var .. st i klassen. Lucky var med i öppenklass och medans den höll på så kom det en riktig regnskur, men som tur var hade de ett litet uppehåll då, så vi fick stå i tältet och vänta. Lucky var sist ut i klassen och han fick också en etta. I konkurrensen kom han på fjärde plats av nio, då blev jag glad 🙂 Både Lucky & Bonzo’s kritik har jag kagt ut på hemsidan.
Lite senare var Malou med på barn med hund, det var bara två st som anmält sig. Men de gick bra och de fick gå runt o visa dem ganska mycket, hon kom åp andra plats och fick en rosett och en hel påse med massa bra att ha saker. Sen dräjde det inte så länge tills vi åkte hem, hade gärnat stannat och tittat på tikarna och vem som blev BIR, men var så månag hundarna så hade tagit ett par timmar. Regnet kom då o då också. Så vi åkte hem och åt mat och tog de lite lugnt.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image