Nu är det snart 2 veckor sen vi var på utställningen, men tänkte skriva lite ändå 🙂
Det var väldigt varmt denna dagen, jag, marcus, lucky & bonzo åkte iväg tidigt på morgonen. Vi hade tur som fick låna omegan som har ac så det blev inte lika varmt i bilen.
Det var mindre folk/hundar detta år än förra året, ganska skönt. Var inte trångt och inte så långa köer. Bonzo var först ut som vanligt, han var med i unghundsklassen och fick en 1:a på kvalién. Sen var det konkurrens och då var de 3 st som fått ettor av totalt fyra, där hamnade Bonzo på 3:e plats. När det var Luckys tur så fick han också en etta i kvalitén och öppenklass var de 4 st som fick etta av totalt 7. I konkurrensen kom Lucky 4:a, han höll på att komma trea men sen ångrade sig domaren igen. Men jag är nöjd ändå 🙂 Och båda hundarna var ganska duktiga, inte så mycket nosande, gick ganska bra och stod fint 🙂

Deras kritik kommer snart att ligga uppe på deras respektive sidor på vår hemsida.